fbpx
In 2 maanden een volledig bedrijf opgezet en de eerste klanten binnen gehaald!
Marije was mijn stok achter de deur om mijn ondernemersdroom na te jagen. Niet meer dromen maar doen en weten dat ik met haar aan mijn zijde niet bang hoef te zijn de balans als mama te verliezen. Iets wat mij belemmerde door te zetten en voor mezelf te kiezen. In twee maanden heb ik een volledig bedrijf uit de grond gestampt en zijn de eerste betalende klanten al binnen!
Lian van Rens – USA reiscoach
www.lianvanrens.nl
Van lichte burn-out naar twee succesvolle bedrijven in 18 maanden
Anderhalf jaar geleden zat ik thuis met een lichte burnout, niet wetende wat ik wilde en belangrijk vond. Nu, na werken met Marije (inclusief bloed, zweet en tranen) ben ik twee startende maar goed lopende bedrijven verder. Als ik zie waar ik vandaan kom en waar ik nu sta kan ik alleen maar zeggen: WAUW. Ik weet hoe het werkt, waar mijn krachten en valkuilen liggen en ben gaan geloven in mijzelf en mijn bedrijven. De combinatie balans en business is goud als drukbezette moeder. Ik heb zoveel zin in de toekomst!
Joyce – Moms in Style
www.momsinstyle.nl
Van blij geitje die veel twijfelde naar professional die weet wat ze aan het doen is
Met de hulp van Marije heb ik mijn bedrijf laagje voor laagje opgebouwd tot iets wat nu staat als een huis en steeds groter wordt. Vanaf het begin heb ik mezelf uit kunnen betalen en inmiddels verdien ik gemiddeld vier keer zoveel als bij mijn vorige baan. Maar mijn allergrootste succes is toch mijn persoonlijke groei: van een blij geitje dat veel twijfelde naar een professional die weet wat ze aan het doen is en staat voor haar product. Investeren in Marije als businesscoach was twee keer (aangezien ik ook het vervolgtraject ben gaan volgen) de allerbeste keuze die ik kon maken en ik raad het iedereen aan die van haar bedrijf een echt succes wil maken, zonder het gevoel te hebben ‘maar wat te doen’!
Gabriella van Rosmalen – SEO-specials de SEO-school
www.deseoschool.nl
Mijn omzet vertienvoudigd!
Voordat ik instapte bij The Businessmom Academy twijfelde ik enorm over de investering. Het is veel geld, een bedrag dat ik niet zomaar had liggen, en ik was bang dat ik het niet terug zou verdienen. Maar mijn ambitie was groter dan mijn angst om geld te verliezen, en ik had vertrouwen in Marije en haar werkwijze. En jeetje wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! In een half jaar ben ik enorm gegroeid als ondernemer en moeder, weet ik eindelijk hoe ik de boel kan combineren en heb ik mijn omzet vertienvoudigd! En ja, de investering in The Businessmom Academy heb ik terugverdiend. Ik ben van een gestreste moeder met een "bedrijfje" naar een zelfverzekerde, succesvolle ondernemer met een gezin gegaan, dankzij dit traject. Ben je ondernemer of wil je gaan ondernemen? Bespaar dan niet op businesscoaching want het gaat je enorm op weg helpen. En heb je ook nog eens kinderen? Dan is dit traject wat jij nodig hebt om succesvol te worden, zowel als moeder als ondernemer!
Amber Zwanenburg - Studio Pioen
www.studiopioen.nl