Businessmom Family

Want ondernemer én moeder zijn is soms nogal een rollercoaster en dan is het fijn als er iemand aan de zijlijn staat om je toe te juichen. En ik ben die persoon voor jou!

Iedere week gooi ik exclusieve ondernemerschapstips, persoonlijke updates, ‘geheime’ content en kijkjes achter de schermen (die ik nergens anders deel), digitaal bij je over de schutting. Ben jij deel van de Businessmom Family? Dan heb je bij mij een streepje voor.

Geen onderwerp omtrent ondernemerschap in combinatie met moederschap is mij te gek, en ik deel met liefde mijn eigen succesverhalen en mega screw-ups om jou te helpen bereiken wat je wil bereiken.

Sound good? Laat hieronder je naam en emailadres achter en dan zie ik je in je mailbox!

(en dan ben je officieel deel van de Businessmom Family, yay!)

Word lid van de Businessmom Family

Ga gelijk van start met deze drie cadeautjes van mij aan jou

01

Download The
Businessmom Planner

Een handige Businessmom Planner waarmee je het overzicht terugkrijgt en alles af kan strepen wat er op je to-do lijstje staat!

02

Download het
gratis e-book

Ontdek hét geheim van de jaloersmakende balans tussen een eigen bedrijf, gezin én tijd voor jezelf! Download nu helemaal gratis!
03

Download het nieuwste
e-book

You Can Have it All! Ontvang dé 3 gouden tips om als drukbezette moeder een succesvol bedrijf te kunnen bouwen. Download gratis!