fbpx

Het is tijd om je ambitie

eindelijk serieus te nemen.

Je bent goed in wat je doet en wilt mensen helpen. Gewoon goed geld verdienen met hetgeen waar je heel gelukkig van wordt waardoor jij een droomleven kunt leiden met de mensen waar je het allermeest van houdt: je gezin.

En.. Dat klinkt hartstikke leuk, maar in de werkelijkheid gaat dat wellicht een beetje anders.

Is dit herkenbaar?

Het binnenhalen van betalende klanten gaat moeizaam en aan het eind van de maand bekruipt het gevoel je vaak dat het wellicht tijd wordt om gewoon een baan te zoeken.

Je bent goed in je vak, maar dat ondernemen.. Het maakt je onzeker nu je bedrijf maar niet lekker van de grond lijkt te komen en je gaat steeds vaker aan jezelf twijfelen.

Je zit in een oncomfortabele spagaat tussen werk en gezin waardoor je voor je gevoel niet voor de volle 100% kunt vlammen met je bedrijf.

Je hebt het gevoel maar wat aan te modderen. Je probeert wat af te kijken bij andere succesvolle ondernemers maar het voelt nog niet echt alsof je te werk gaat volgens een goede strategie.

Je aandacht verspreid je over alle rollen die moet vervullen en je merkt dat je hierdoor niet 100% kan focussen. In de speeltuin check je nog even je mail, tijdens het koken app je nog even met die potentiele klant.. Alles lijkt soms door elkaar te lopen en je mist vaak focus en échte aandacht. Alles gebeurt een beetje half-half.

Salesgesprekken bezorgen je klotsende oksels en van het benoemen van je prijzen krijg je het Spaans benauwd. Het liefst ga je dit dan ook uit de weg

Een succesvolle business runnen zonder dat dit ten koste gaat van je gezin? Het kan écht.
Jíj kan het echt!

Je bent een moeder vol ambitie. De hele dag thuiszitten is niets voor jou. Jij wilt méér!

Het allerliefste wil jij vol voor je ambities gaan zonder dat je gezin hiervan de dupe is. Je wil gewoon keihard kunnen genieten van zowel je gezin als je bedrijf. Vlammen op alle vlakken. Die liefdevolle moeder zijn die met haar volle aandacht van haar kinderen geniet en duplohuizen bouwt, maar die op haar werkdagen een echte zakenvrouw is. Je weet dat hiervoor een betere (groei)strategie nodig is die jou gaat helpen om je bedrijf dusdanig in te richten dat het je rust geeft. Richting geeft. Want je snakt naar richting en een goed en helder plan. Je wilt eindelijk de regie krijgen over je inkomsten.

Niet meer hopen op een bepaalde omzet, maar hier doelgericht mee aan de slag gaan zodat jij een consistente stroom aan inkomsten krijgt. Jij wil gewoon goed geld verdienen. En weet je? Dat verdien je!

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd.

Ondernemen is geen kwestie van ‘geluk’ hebben. Ondernemen is iets wat je moet leren. Een spel wat je gewoon even moet snappen. En op het moment dat je het spelletje begrijpt.. That’s where the fun begins! En het geld verdienen ;-). Niet geheel onbelangrijk.

En dit zit er allemaal in het programma:

i

12 modules

Het onlineprogramma van The Businessmom School bestaat uit 12 modules met video’s, werkboeken, worksheets, formats en printables. Alle theorie die nodig is om je bedrijf stevig neer te zetten.

l

3 VRAAG EN ANTWOORD SESSIES

Bij het programma zitten 3 online vraag en antwoordsessies met mij waarin ik je antwoord geef op ál je vragen. Deze zijn ook beschikbaar als replays.

TOEGANG TOT DE COMMUNITY

Bij het programma zit een community. Deze groep is jouw lijntje met mij. In deze community heb je ook contact met de andere dames. Hier vieren we elkaar successen en motiveren we elkaar. Om zodoende boven onszelf uit te stijgen. 

ACCOUNTABILITY BUDDY SYSTEEM

Aan het begin van het programma heb je de mogelijkheid om binnen de groep een accountability buddy te vinden (dit is niet verplicht, maar wel aan te raden). Iemand met je we structureel contact hebt om uitstelgedrag of vastlopen te voorkopen. Een extra stok achter de deur en iemand die je accountable houdt voor alle stappen die je wilt maken. Iemand die met je meedenkt. Met ons speciale buddy systeem en bijbehorende formats wordt de kans op succes alleen maar groter!

w

Live Groepscoaching

Iedere week vindt er in de besloten groep een LIVE groepscoaching sessie plaats van Marije inclusief vraag en antwoord. Je kunt hierin al je vragen stellen over de module die die week wordt behandeld. Ook bespreekt Marije tijdens deze sessies een aantal ingeleverde documenten van deelnemers van Businessmom School. Jouw kans dus om persoonlijk gecoacht te worden! En mega waardevol en leerzaam om naar te luisteren.

Alles om van jouw idee of bedrijf een succes te maken in balans met jezelf en je gezin.
Vlammen op beide vlakken!

 Je bedrijf zal nooit een succes worden op het moment dat de balans tussen ondernemerschap en gezin ver te zoeken is.

Ben je een echte doorpakker en meld je je vóór 6 maart 20.00 uur a.s. aan? Dan krijg je toegang tot het bekende MOM-ME programma t.w.v. € 650,–!

Wat anderen zeggen

Van lichte burn-out naar twee succesvolle bedrijven in 18 maanden
Anderhalf jaar geleden zat ik thuis met een lichte burnout, niet wetende wat ik wilde en belangrijk vond. Nu, na werken met Marije (inclusief bloed, zweet en tranen) ben ik twee startende maar goed lopende bedrijven verder. Als ik zie waar ik vandaan kom en waar ik nu sta kan ik alleen maar zeggen: WAUW. Ik weet hoe het werkt, waar mijn krachten en valkuilen liggen en ben gaan geloven in mijzelf en mijn bedrijven. De combinatie balans en business is goud als drukbezette moeder. Ik heb zoveel zin in de toekomst!
Joyce – Moms in Style
www.momsinstyle.nl
Van blij geitje die veel twijfelde naar professional die weet wat ze aan het doen is
Met de hulp van Marije heb ik mijn bedrijf laagje voor laagje opgebouwd tot iets wat nu staat als een huis en steeds groter wordt. Vanaf het begin heb ik mezelf uit kunnen betalen en inmiddels verdien ik gemiddeld vier keer zoveel als bij mijn vorige baan. Maar mijn allergrootste succes is toch mijn persoonlijke groei: van een blij geitje dat veel twijfelde naar een professional die weet wat ze aan het doen is en staat voor haar product. Investeren in Marije als businesscoach was twee keer (aangezien ik ook het vervolgtraject ben gaan volgen) de allerbeste keuze die ik kon maken en ik raad het iedereen aan die van haar bedrijf een echt succes wil maken, zonder het gevoel te hebben ‘maar wat te doen’!
Gabriella van Rosmalen – SEO-specials de SEO-school
www.deseoschool.nl

Ben jij er écht klaar voor?

Wil jij niet langer je dromen en ambities uitstellen tot ‘de kinderen wat ouder en zelfstandiger’ zijn? Wil jij nu eindelijk uit die spagaat tussen ondernemerschap en gezin wat jou er momenteel van weerhoudt om voor de volle 100% voor je business te gaan? Wil je eindelijk vlammen in je bedrijf zonder je schuldig te voelen en zonder hier op persoonlijk vlak op in te hoeven leveren?

Dit programma kan je eindelijk richting geven en tot grotere hoogten laten stijgen. Een succesvol bedrijf bouwen in balans met je gezin. Het kan. En ik ga het je leren.

Wat levert het je op als je besluit om dit avontuur aan te gaan?

Je weet wie je ideale klant is en weet welke taal hij/zij spreekt zodat je met gemak de juiste doelgroep aanspreekt en binnenhaalt

Je hebt een heldere (groei)strategie voor je bedrijf en hebt hierdoor meer de regie over je omzet

Je weet hoe je salesgesprekken moet voeren waarin je moeiteloos kunt verkopen (geen klotsende oksels meer en zonder gepush of getrek)

Je weet hoe je een goede website vormgeeft en hoe je sterke teksten schrijft zodat je je ideale doelgroep hiermee aanspreekt

Inzicht in je persoonlijke bullshit, belemmerende overtuigingen en blinde vlekken zodat je immens grote stappen kunt nemen.

We duiken flink in je mindset en ik ga je helpen om een echte ondernemers mindset te creëren. Want flinke groei is enkel mogelijk met de juiste mindset! Zowel op het gebied van balans als op het gebied van business.

Je weet hoe je goed geld verdient zonder hiervoor full-time te moeten werken (ik heb een 6-figure business en werk slechts 3 dagen per week!)

Je hebt een onweerstaanbaar productaanbod dat staat als een huis

Na dit traject heb jij die o zo gewilde balans skill in de vingers. Je weet precies welke knoppen er zijn om je balans te managen en weet hoe je hier mee om moet gaan.

Alles wat ik weet en wat mij succesvol heeft gemaakt deel ik met je. Ik hou niets achter. Je komt in mijn inner circle en ik hou je dus 6 maanden lang in de gaten ;-).

Alle modules van The Businessmom Academy

01  

Ik als ondernemer 

02 

Wie is mijn ideale klant/ niche?

03 

Pijnen en verlangens ideale klant

04 

Strategisch aanbod ontwikkelen

05 

Een converterende website

06 

Strategisch aanbod in werking

07 

Prijzen bepalen en moneymindset

08 

Sales

09 

Socialmedia en contentstrategie

10  

Gratis weggever en lijstgroei

11    

Emailmarketing en emailfunnels

12   

Pitchen en netwerken

Let op: dit programma is niet voor iedereen.

Dit programma is enkel voor ambitieuze moeders die ook daadwerkelijk bereid zijn om flinke stappen te nemen. Die bereid zijn om tijd en energie te steken in de groei van hun bedrijf. In hun eigen ontwikkeling. Dit is een programma waar je je niet hoeft te verontschuldigen voor je ambities.

Sterker nog: dit programma zal je uitdagen. 

Zij gingen je voor 

Mijn omzet vertienvoudigd!
Voordat ik instapte bij The Businessmom Academy twijfelde ik enorm over de investering. Het is veel geld, een bedrag dat ik niet zomaar had liggen, en ik was bang dat ik het niet terug zou verdienen. Maar mijn ambitie was groter dan mijn angst om geld te verliezen, en ik had vertrouwen in Marije en haar werkwijze. En jeetje wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! In een half jaar ben ik enorm gegroeid als ondernemer en moeder, weet ik eindelijk hoe ik de boel kan combineren en heb ik mijn omzet vertienvoudigd! En ja, de investering in The Businessmom Academy heb ik terugverdiend. Ik ben van een gestreste moeder met een "bedrijfje" naar een zelfverzekerde, succesvolle ondernemer met een gezin gegaan, dankzij dit traject. Ben je ondernemer of wil je gaan ondernemen? Bespaar dan niet op businesscoaching want het gaat je enorm op weg helpen. En heb je ook nog eens kinderen? Dan is dit traject wat jij nodig hebt om succesvol te worden, zowel als moeder als ondernemer!
Amber Zwanenburg - Studio Pioen
www.studiopioen.nl

Investering voor The Businessmom School:  van € 1295,- nu voor € 997,– exclusief 21% btw (het mag ook in 4 termijnen van € 275,– betaald worden).

Het beste cadeau dat jij jezelf én je bedrijf kunt geven. Want we gaan ervoor om dit bedrag zo snel mogelijk terug te verdienen! En laten we eens heel eerlijk zijn: wat kost het je om het niet te doen? En maar wat aan te (blijven) rommelen?

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in The Businessmom School en samen met jou vanaf 9 maart a.s. van je bedrijf een succes te maken. Heb je vragen? Mail me!

BONUS!

Toegang tot het MOM-ME programma t.w.v.  € 650,–

Naast business streef ik ernaar om jou ook de regie over je balans te krijgen. Omdat ik weet dat je als moeder enkel een goedlopend bedrijf kunt runnen op het moment dat de balans met je gezin in orde is. Als bonus bij dit programma ontvang je daarom mijn populaire balans programma MOM-ME t.w.v. € 649,– erbij.

MOM-ME is mijn krachtige en het het meest complete balans programma op de Nederlandse markt. Bestaande uit 12 modules om stap voor stap je balans weer terug te vinden. Zodat je weer voor jezelf durft te kiezen, keuzes durft te maken en de beste versie van jezelf kunt zijn. Perfectionisme, focus, energie.. Alles komt aan bod. Zodat jij naast een echte businessmom, ook de moeder kan zijn die je zo graag wil zijn voor je kinderen.

EXTRA BONUS VOOR DE DOORPAKKERS!

Meld je je tijdens dit webinar aan voor The Businessmom School? De eerste 3 kopers nodig ik uit voor een lunch op mijn kantoor. Eten, drinken en 1,5 uur lang sparren over jouw bedrijf. En als je me wat langer kent weet je dat ik zuinig ben op mijn tijd. Een unieke kans dus!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hoeveel tijd neemt The Businessmom School per week in beslag?

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met daarin een video van ongeveer 15-30 minuten. Na het bekijken van de video ga je zelf aan de slag om de kennis en informatie te gaan integreren in je eigen bedrijf. Hou er rekening mee dat je wekelijks een dagdeel kwijt bent. Dit is afhankelijk van de module de ene keer iets korter en de andere keer iets langer. 

Wat als ik op vakantie ga of ga verhuizen?

Geen probleem. Ik weet hoe druk het leven van een moeder kan zijn. Daarom kun je dit programma volgen waar en wanneer dit je uitkomt. Ook vanaf een strandbedje dus. Of tussen de verhuisdozen. En als je een weekje een break neemt dan kun je dit gemakkelijk later inhalen. Je hebt een halfjaar lang toegang tot de modules van het programma. 

Ik heb nog geen bedrijf, is dit programma dan iets voor mij?
Heb jij de drive om van je bedrijf een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om te doen wat nodig is? Dan mag je van mij meedoen als je nog geen bedrijf hebt ;-). 
Voordeel: je doet het wel gelijk helemaal goed als je een start maakt met je bedrijf aan de hand van dit programma. 
Ik heb al een bedrijf en eigenlijk gaat alles best prima. Is dit traject dan iets voor mij?

Jazeker! Dit programma is er om je te laten groeien. We gaan je hele fundering nalopen. Psychologie, marketing.. Overal wordt aandacht aan besteedt. Heb jij al een omzet van 35.000 euro of meer? Stuur me dan even een mailtje gezien je dan in aanmerking komt voor het programma Level Up.

Hoe lang duurt dit programma?

Dit traject duurt in totaal 12 weken. We starten op 9 maart 2021 en je ontvangt de laatste module op 1 juni 2021. In de week van 3 mei 2021 ontvang je geen module.

Het komt me nu niet zo goed uit, komt dit programma later nog eens?

In principe lanceer ik dit programma meerdere keren per jaar. Maar wees eens even heel eerlijk naar jezelf: ga je het de volgende keer echt doen? Ik hou niet zo van uitstellen. Want: als je het nú nodig hebt, waarom zou je dan wachten? Tot het nog slechter gaat met je bedrijf? Of wil je het risico nemen om ‘het eerst zelf te proberen’ en daardoor heel wat omzet mis te lopen? Zonde!

Wat als ik niet bij een Q&A aanwezig kan zijn?

De Q&A’s worden allemaal opgenomen zodat je ze op een later tijdstip kunt terugkijken. Je mist niets!

Ik twijfel...

Twijfels? Dan: doen. Je hebt het helemaal tot het eind van de pagina geschopt. En dat is niet voor niets. Je hebt blijkbaar genoeg redenen om mee te doen. Anders was je ‘hier’ niet. Wat is het? Twijfel je of je het waard bent? You are! Of het wel je tijd is? It is! Het is tijd om je ambitie serieus te nemen.

Ik heb nog steeds twijfels...
Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@thebusinessmomacademy.nl zodat we je kunnen helpen met het nemen van een besluit. Zodat we mee kunnen denken of dit echt iets voor je is. Want eerlijk is eerlijk: niet iedereen is op dit moment klaar voor The Businessmom School. En dat is no problem. Maar blijf in ieder geval niet lopen met je vragen!

* Alle bedragen zijn exclusief btw. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van The Businessmom Academy.