fbpx

Prijskaartjes om buikpijn van te krijgen

‘Weet je wat mij nou echt leuk lijkt? Om te winkelen zonder buikpijn te krijgen van vrijwel elk prijskaartje omdat dit betekent dat we weer veel dingen moeten laten in bijvoorbeeld de weekboodschappen.’

2,5 jaar geleden had ik dit gesprek met Remy toen we door een winkelcentrum liepen. 

Ik studeerde nog.

Ik had een bijbaan bij een nannybureau

We hadden twee ukkies onder de 2. 

Ohja, en ik studeerde ook nog toegepaste psychologie. 

Ik droomde weg bij alle schattige babypakjes en lieve schoentjes die allemaal way boven mijn budget waren. 


Vandaag liepen we weer door een winkelstraat. 2,5 jaar later. En ik moest weer aan dat gesprek denken. Zo veel is er veranderd in zo’n korte tijd. Voor mijn afstudeeronderzoek startte ik mijn eigen bedrijf. En als ik iets doe, dan doe ik het goed. Ik besloot om van dat bedrijf een succes te maken. Ik studeerde dan ook met vlag en wimpel af en bij het ophalen van mijn diploma verdiende ik al een volledig salaris waar menig psycholoog jaloers op zou zijn. 

En nu heb ik de mogelijkheid om spullen te kopen voor mijn prachtige meiden omdat ik ze MOOI vind. En niet omdat ze flink zijn afgeprijsd. Ik hoef geen buikpijn meer te krijgen bij het winkelen. 


Niet dat ik niet van een goede sale hou trouwens ;-). Maar je snapt mijn punt.

Ik krijg heel vaak de vraag wat nou mijn geheim was voor die vliegende start. En daar heb ik eigenlijk nooit iets over verteld. 

Dus ik heb iets MEGA COOLS wat ik met je wil gaan delen. Op 4 en 5 augustus geef ik om 20:00 uur de gratis Succes Masterclass. Tijdens deze masterclass onthul ik de 5 elementen die zorgden voor mijn succes. 

Aan het einde van de masterclass weet jij: 

🔥 Wat mijn belangrijkste strategie was waardoor ik een vliegende start maakte met mijn bedrijf en tijdens in mijn eerste jaar als ondernemer een omzet van €100K draaide. – en hoe JIJ deze strategie ook kan toepassen!

🔥 Waarom je kinderen niet je grootste valkuil zijn in het bereiken van succes, maar jijzelf je grootste saboteur bent (en hoe je dit NU kunt tackelen).

🔥 Hoe mijn laatste lancering 40% minder omzet opleverde omdat ik een hele grote fout maakte. En jij van deze prijzige les kunt leren.

🔥 Hoe je goed geld verdient zonder je partner en kind(eren) op straat hoeft te zetten. 95% van mijn klanten werkt gemiddeld 3 dagen (inclusief ikzelf ;-)). Sterker nog: ik verdiende al een ‘grote mensen salaris’ toen ik nog full-time afstudeerde!

🔥 Hoe je van een hoop-strategie naar een win-strategie gaat. Niet meer hopen op omzet, maar planmatig aan de slag!


En het goede nieuws is dat jij er gratis bij kunt zijn! Je kan je nu aanmelden door op de volgende link te klikken: https://www.thebusinessmomacademy.nl/de-succes-masterclass/

Goed, dan ga ik nu nog even een weekend goed geld uitgeven voor mijn meiden en dan zie ik je heel graag volgende week tijdens de Succes Masterclass!

Liefs, 

Marije

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben

Marije de Haas

Businesscoach, balansspecialist, toegepast psycholoog en nuchtere (maar enthousiaste ;-)) Fries met de missie om ambitieuze moeders zoals jij te helpen met het bouwen van een succesvolle business in balans met haar meest kostbare ‘bezit’: haar gezin.

Volg mij op

social media