fbpx

Ik kwam laatst deze quote tegen: ‘jump, and the net will appear’

Succesvol ondernemen? Be ready om op je smoelwerk te gaan en er soms ‘belachelijk’ uit te zien. 🤡

Ik was ready om op mijn bek te gaan op het moment dat ik besloot van mijn afstudeeronderzoek een echt bedrijf te maken. Om hardop te zeggen dat dit mijn business was. Tegen iedereen. Familie, social media, buren.. Ik was ready om te ‘falen’ op het moment dat ik mijn eerste online programma lanceerde. Want stel dat niemand zou instappen..?🧐 Ik was ready om voor schut te staan tijdens mijn allereerste IG live 🎥. Waar ik niet 28 takes kon doen voordat ik het filmpje online zette maar heel het internet de mogelijkheid had om mij te zien stotteren, blozen en mijn tekst zien vergeten.

Ik was ready om afgewezen te worden tijdens het voeren van een salesgesprek😖. Klaar om een ontzettende ruk upsell te doen na het doen van een webinar waar níemand oren naar had.

Feel the fear and do it anyway. Succesvol ondernemen betekent risico’s nemen. Dingen doen waarbij je volledig op je smoelwerk kunt gaan. Die andere mensen belachelijk vinden. Waar mensen wat van vinden.. Maar guess what? Alles kwam goed. Sterker nog: de stappen waarbij het zweet in mijn bilspleet stond en waar alles in mij schreeuwde: ‘NO YOU ARE NOT READY’, bleken de grootste stappen richting mijn grote doel te zijn 💃. En achteraf bleken ze ook helemaal niet zo eng te zijn als ik dacht.

Ik kwam laatst deze quote tegen: ‘jump, and the net will appear’. En jeetje, wat kan ik me hierin vinden. Gewoon doen. Blijkt het niet te werken? Gaan mensen er wat van vinden? Sta ik onwijs voor lul? Koopt niemand na dat webinar? Well.. dan zien we dat dan wel weer.

Deze mentaliteit heeft er o.a. wel voor gezorgd dat ik zo enorm ben gegroeid met mijn bedrijf. Dat ik nu zelf een huis kan kopen. In mijn eerste jaar als ondernemer draaide ik een omzet van meer dan €100.000. Ik kwam niet uit een ondernemersfamilie, kende vrijwel geen ondernemers en had ook eigenlijk 0 kennis van ondernemerschap.

BUT I DID IT. ✨🔥​​ EN JIJ KAN HET OOK!

En voor jou heb ik iets heel gaafs. Op vrijdag 18 september organiseer ik om 20:00 uur de succes masterclass. Tijdens de gratis masterclass ga ik je de strategie vertellen die ik heb gebruikt om zo mega hard te groeien. En ja, ik heb ook 100 angsten gehad, maar door deze enorm sterke basis is het mij gewoon gelukt. 

​​Wil jij ook zo’n vliegende start? Meld je dan aan middels de link hieronder: 

www.thebusinessmomacademy.nl/de-succes-masterclas/​​ 


Wat wil jij al een tijd doen, maar blijf je uitstellen omdat je het eigenlijk niet zo goed durft? Wil je mij dat hieronder laten weten?

Liefs,​​

Marije

1 Reactie

  1. Esther

    Ik wil graag filmpjes opnemen maar dat gestotter.. Nu heb ik het gedaan dat je mij niet ziet maar dan nog kom ik slecht uit mijn woorden..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben

Marije de Haas

Businesscoach, balansspecialist, toegepast psycholoog en nuchtere (maar enthousiaste ;-)) Fries met de missie om ambitieuze moeders zoals jij te helpen met het bouwen van een succesvolle business in balans met haar meest kostbare ‘bezit’: haar gezin.

Volg mij op

social media